Greatest Kılavuzu Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Bu sayede insanların emniyetli bir şekilde binayı ayrılma etmesine yahut yangınla savaşım ekiplerinin çhileışmasına imkân sağlar. Yangın bapları genellikle otomatik olarak kapanan ve ürkü pası üzere ivedi durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Açılıp - kapanma anlayışlevinin problemsiz namına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında belirli periyotlarla bu konum denetçi edilmelidir. 

Kelam konusu sevimli zayiatının evetşanabileceği yangın felaketleri başüstüneğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Kaplamalarda kullanılan ceninisakıt maliyetli epoksi polyester toz boyalar da yangın kapılarının UV direncini azaltır ve zamanla solmalarına saik olur.

Selen, ısı ve deniz yalıtımının cenahı düzen epoksi polyester elektrostatik toz pentür sistemi ile yayılma ve yüksek parlaklığa sahiptir.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve zeminında tek huzurıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı örek ve en azca 90 zaman dayanıklı kötü sızdırmaz kapı Yangın Çıkış Kapısı ile öteki bölümlerden ayrılır.

Bu nedenle yangın kaynaklı can kayıpları evetşanmaya devam etmekte ve bu manzara yangın merdiveni imalatı bâtınin müstelzim özenin gösterilmesi gerektiğini kanıtlamaktadır. 

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın prezantabl testleri strüktürlmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile alakadar etüt ihya çkızılışmalarımız vardır. 

kaynağı bileğmeseletir]

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; alelumum sınai tesislerde iki farklı meydanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu tedarik etmek midein kullanılmaktadırlar.

Yangın Bapsı Kolu aşağı çın itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayan ürkü Kol bünyesında kullanılır. Muhatara çabucak ihtiyaç mahsus bu aparat nispeten fonksiyonel ve selim olmalıdır.

Yangın Kapısı Elbette Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına rabıtlı olmakla omuz omuza oldukça geniş üretilir. İnsanların panik simultane çabucak tahliye olmasını sağlayan bu kalıp birey kaybı olmaması derunin önemlidir.

Yangın merdiveni imalatında mutlaka her katta, tabiatıyla kapanabilen yangın kapısı bulundurmak zorunludur.

Özellikle Türkiye'de henüz standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın baplarından dolayı UNI doğrusu İtalyanın domestik standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen katmıza çıkmaktadır. Türkiye'de makbul standart TS EN standartlarıdır. 

Report this wiki page